Рецепти
Растурен омлет со печурки и со гауда Ана Ристеска

Брз и едноставен појадок со шампињони кој ви предлагаме за го послужите со свежа салата за максимално уживање

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Јајце(3 )

Свежи шампињони(100 Грама)

Гауда кашкавал(рендан 100 Грама)

Сол(по вкус )

Вегета

Масло

ПОДГОТОВКА

Овој рецепт се подготвува за помалку од 20 минути

  1. Во загреана тава на оган, сипете малку масло за јадење и ставете ги печурките да се запржат.
  2. Кога ќе испари течноста од нив, додајте ги претходно изматените јајца измешани со кашкавалот и потоа испржете ги убаво од двете страни.
  3. По ваша желба, можете да додадете и ситно сечкано луто пиперче, па послужете со салата по ваша желба.
Јафа бомбици
Овошен киноа појадок
Сиров чоколаден тарт
Кремаста паста со печурки без масло
Овесни палачинки со банана
Банана залчиња
Ванила бомбици
Колачиња со банана и урми
Шеќерни прженки
Салата со соја и шампињони
Шарена обланда
Смути од јапонски јаболки и круши
Ролат од локум (посно)
Бели топчиња
Експрес-пилешко со зеленчук
Сусам топчиња
Пилешки џигер во пиво
Колачиња зелени елки
Пилешко со лимон
Кнедли од крем сирење
Енергетски залчиња од тиква
Смути со киви и банани
Ролат со кокос
Салата со макарони, сланина и зеленчук
Крем салата со колбаси
Пинџур со суви везени пиперки
Малиџано салата
Чоколаден чиа пудинг со портокал
Топчиња од палента
Чај со јаболко

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: