Рецепти
Тесто за колачиња од наут Ана Ристеска

Овој десерт можете да го печете или да го консумирате сиров со овошје, секако е вкусен

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Наут(сварен по желба )

Путер од кикирики-органски(по желба )

Мед(по желба )

ПОДГОТОВКА

Овој рецепт се подготвува за помалку од 10 минути

  1. Во блендер ставете го наутот, путер од кикирики и мед и блендирајте додека не добиете мазна кремаста смеса. На крај додајте ги трошките органско чоколадо и десертот е готов.
Солен колач праз и сирење
Домашен крем од кикирики
Паштета од хељда
Пита со маслинки и печурки
Ориз со печурки
Колач со млеко од соја
Намаз од рукола
Прелив од боровинки
Чорба од домати и печени пиперки (посно)
Пире од карфиол
Намаз од печурки и лук
Пикантна крем супа со ѓумбир
Намаз од печени пиперки и ореви
Крофнички од тиква
Пудинг од тиква
Салата од леќа и пченица
Лепчиња со тиква (посно)
Вегетаријански лазањи
Крем супа од тиква и компир
Печени фалафел ќофтиња со сос
Десерт кус-кус
Печурки во крцкаво тесто
Полнети печурки со лук и магдонос
Домати со пармезан во рерна
Потпечена блитва со сирење
Мафини со морков и ореви
Намаз од кромид
Намаз од пире и ореви
Стапчиња со сирење и кашкавал
Пикантни шпагети со модар патлиџан

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: