Состојки
Агаве сируп Агаве нектарот е засладувач со благ вкус, посладок од медот. Повеќето видови на сирупот потекнуваат од Мексико и Јужна Африка од истоимената билка. Агаве сирупот е комерцијално произведен од неколку видови на агаве, вклучувајќи ги ''Agave tequilana'' и ''Agave salmiana''.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: