Состојки
Амарети колачиња Амаретите се типични италијански колачиња од бадеми кои се крцкави однадвор, а меки во внатрешноста. Другите состојки најчесто се јајца и брашно.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: