Состојки
Сос за скара Сос за скара или BBQ сос се користи како арома сос и како маринада и е поволен за месо подготвенo на скара, вклучувајќи свинско или говедско месо како и пилешки ребра. Сосот за скара е универзална состојка и може да се користи во многу други јадења за вкус и арома.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: