Состојки
Џем од јагоди Плодовите од јагода имаат голема хранлива, диетална и терапевтска вредност. Свежите јагоди покрај шеќери, содржат и голем број на минерални материи и витамини од кои C, A, B6 и Е. Освен за свежа консумација, плодовите од јагода се ценета суровина и за преработки во високо квалитетни производи, а погодна е и за смрзнување со што се овозможува и нејзино користење во текот на целата година.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: