Состојки
Говедско месо Просечната содржина на протеини во говедското месо изнесува 20% а 18% масти. Говедското месо содржи витамини и минерали меѓу кои железо (околу 1,4 милиграми на 100 грама месо), а содржината на холестерол изнесува 70 милиграми на 100 грама месо.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: