Состојки
Хопла Хоплата е производ од млеко која се состои од млечни масти отстранети од површинскиот слој на млекото пред хомогенизација. Во нехомогенизираното млеко, млечната маст е помалку густа, и со време ќе се искачи на врвот. Во многу земји, хоплата се продава во неколку класи во зависност од вкупниот процент на масти.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: