Состојки
Интегрално пченично брашно Интегралното пченично брашно се користи како здрава замена за белото брашно, за подобрување на вкусот и хранливоста на печивата. Може да се примени во печива, пити или крем чорби. Интегралното пченично брашно е направено од целото зрно и во себе ги содржи највредните хранливи состојки, витамини и минерали кои потекнуваат од лушпата на зрното, без додаток на адитиви и конзерванси. Ботато е со растителни влакна кои го помагаат варењето на храната и перисталтиката на цревата.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: