MoeMeni
Состојки
Италијански зачин (мешан зачин) Италијанскиот зачин е микс од повеќе тревки. Најчесто се состои од босилек, оригано, рузмарин и темјан, но може да содржи и лук во прав, магдонос и жалфија.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: