Состојки
Јунешки ребра Јунешко месо е производ од младо машко говедо. Јунешкото месо содржи помалку маснотии во споредба со други видови месо. Тоа е меко месо со деликатен вкус што се среќава во многу вкусни рецепти, најчесто во пржена форма со додаток на зачин.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: