Состојки
Лебни трошки Лебни трошки или презла се ситни честички од сув леб. Имаат песочна, па дури и прашката текстура. Лебните трошки може да се користат за да се направи остра и крцкава облога за пржена храна или едноставно за збогатување на вкусот на јадењата.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: