Состојки
Млад лук Лукот е еден од најпрепознатливите природни лековити намирници. Освен што лекува од грип и настинка, благодарение на своето антибактериско дејство, лукот лесно се применува и во низа дуги ситуации како на пример во борбата против акните, херпесот, воспаление на увото, губење на косата, се применува како сируп за кашлица и за нега на кожата.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: