Состојки
Органски интегрални тестенини Овие тестенини се одлични за оние кои сакаат да изгубат некој килограм и кои сакаат да се исхрануваат здраво. Имаат низок гликемиски индекс, што подразбира дека кога ги консумирате не се зголемува нагло нивото на шеќер во крвта, туку тоа оди постепено. Обичните тестенини нагло го зголемуваат нивото на глукоза. Ако тоа не го потрошите во краток рок, се претвора во масти.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: