Состојки
Пастрмка Пастрмката е здрав и хранлив продукт, кој зазема важно место во урамнотежената и правилната исхрана. Богата е со протеини, кои се потребни за нормален раст и развој. Одличен извор е на фосфор, селен и витамините Б12, Б6, содржи и витамин А и Б1, а истовремено содржи повеќе од 10% од дневно препорачаното количество железо.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: