Состојки
’Ржани снегулки ’Ржаните снегулки се природна и здрава храна. Изобилуваат со јаглехидрати, витамини и минерали од кои посебно железо. Ја подобруваат крвната слика и го јакнат организмот. ’Ржаните  снегулки се без додаток на шеќер и затоа се погодни за дијабетичарите. 
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: