Состојки
Шунка Шунката е солен, исушен или термички обработен прехранбен производ произведен традиционално од заден или преден свински бут, но во последните години се произведува и од мисиркино и пилешко месо. Шунката е приготвувана уште во Стариот Рим.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: