Состојки
Таан од сусам Се користи  за лечење бронхит како и за прочистување на белите дробови, за болно грло, а особено е добар за пушачите. Главно се состои од масти, но од незаситен тип, кои се сметаат за полезни. Во една лажичка таан има околу 90 калории. Заради добриот витамински и минерален профил ја подобрува мускулната функција и делува позитивно врз здравјето на кожата.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: