Состојки
Зденка Зденка претставува вид сирење, подготвен по традиционален рецепт. Се карактеризира по својот извонредно богат вкус на свежо сирење и по својата кремаста структура и тријаголна форма, и затоа е погодна состојка што се користи како намаз, но и во придружба на повеќе оброци во кујната. Содржи белковини и енергетски вредности како и масти, заситени масни киселини и сол, а се среќава во различни ароми и вкусови од кои благ, традиционален вкус или пак лут, пикантен вкус, зденката претставува совршена комбинација свежо сирење за секој гурман.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: