Рецепти
РЕЦЕПТ НА ДЕНОТ
Кремаста паста со печурки без масло Ана Ристеска

Здрав вегетаријански ручек кој е многу лесен за подготовка а за кој не ви е потребно масло

0 / 5
погледни го целиот рецепт


СОРТИРАЈ ПО

 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: