Состојки
Адитив Адитивите за пекарство се препорачуваат при производство на пекарски производи , особено во услови кога варира квалитетот на брашното. Тие го зголемуваат процентот на впивање вода во брашното, ја подобруваат структурата на средината и на корката на производот, го подобруваат и вкусот  и мирисот и го намалуваaт ронењето и брзото стареење на лебот и пецивото.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: