Состојки
Готови кори Вид тесто што по месењето се реди на тенки листови или кори што подоцна се сушат и се добиваат готовите кори. Готовите кори често се користат во македонската кујна и се погодни за изработка на слатки и солени традиционални јадења и десерти, како пити, погачи, баклава и слично.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: