Состојки
Кашкавал Кашкавал е специфичен вид тврдо, жолто сирење кое може да биде овчо или кравјо. Поточно во балкансите предели поимот кашкавал се однесува на сите сирења кои не се бели сирења. Претставува традиционален млечен деликатес кој совршено се сложува со многу рецепти во македонската кујна. Кашкавалот може да се консумира свеж или во похувана форма.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: