Состојки
Кисела павлака Киселата павлака е млечен производ добиен со ферментирање на обичен крем со одредени видови на бактерии од млечна киселина.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: