Состојки
Корнфлекс Корнфлекс е спакуван житен производ, направен од делови на пченката. Претставува популарна состојка за појадок, што најчесто се консумира со млеко или јогурт. Корнфлексот е нутритивен производ, всушност сите видови житарки содржат сложени јаглени хидрати кои полека се ослободуваат и го одржуваат стабилното ниво шеќер во крвта со што даваат и чуство на ситост подолго време. Корнфлексот исто така, претставува голем извор на енергија и виталност.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: