Состојки
Лук во прав Лук во прав претставува мелен лук кој ги има сите карактеристики и арома на свеж лук. Неговата употреба е разновидна: се користи како зачин во подготвување на ладни јадења, како салатен прелив, мајонез, бифтек и слично. Освен лук, содржи исто така и мал процент на целер и сулфити.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: