Состојки
Масло Масло или зејтин претставува неопходна состојка за готвење во кујната. Маслото за јадење во просек содржи 55 грама полинезаситени масни киселини, 34 грама мононезаситени масни киселини и 11 грама заситени масни киселини во 100 грама производ.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: