Состојки
‘Ржано брашно Интегралното 'ржано брашно е здрава храна која изобилува со минерали и витамини. Направено од целото зрно и во себе ги содржи највредните хранливи состојки, витамини и минерали кои потекнуваат од лушпата на зрното, без додаток на адитиви и конзерванси. Интегралното 'ржано брашно го зајакнува организмот и го подобрува нивото на железо во крвта по кратко време од консумирањето. Се користи за подобрување на вкусот и хранливоста на печивата.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: