Состојки
Слатка павлака Слатката павлака е производ од млеко која се состои од млечни масти отстранети од површинскиот слој на млекото пред хомогенизација. Во нехомогенизираното млеко, млечната маст е помалку густа и со време ќе се искачи на врвот. Во многу земји, слатката павлака се продава во неколку класи во зависност од вкупниот процент на масти.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: