Состојки
Суво грозје Сувото грозје можеби не делува спектакуларно, но здравствените предности кои ги нудат се огромни. Содржи многу хранливи материи и минерали кои нудат олеснување при многу физички проблеми, вклучително и гастроинатестинални тегоби, артритис, камен бо бубрег, болести на срцето, анемија и слично. Ова се шест главни здравствени бенефити: 1.Го подобрува сексуалното здравје 2.Спречува рак 3.Ја подобрува дигестијата 4.Го подобрува здравјето на коските и забите 5.Не снабдува со енергија 6.Го подобрува имунитетот
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: