Состојки
Црно чоколадо Темното чоколадо може да биде дел од здрава и балансирана исхрана доколку се консумира умерено. Еве зошто: ја ублажува здодевната кашлица, го снижува високиот крвен притисок, го намалува ризикот од срцев и мозочен удар, помага при висок холестерол, изобилува со антиоксиданси, може да биде сојузник во борбата со вишок килограми.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: