Состојки
Желе бомбони Желе бомбони се вид бомбони што во принцип, се производ од сварен овошен сок со шеќер. Желе бомбоните се состојка врз база на желатин кои имаат свеж, овошен вкус и јасна форма во боја.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: