Занимливости
Што 2018 ќе ни донесе според кинескиот хороскоп

Доаѓа годината на жолтото земјено куче! Што подготвија ѕвездите за секој знак во 2018 година?

 

Untitled4

 

Жолтото земјено куче ќе биде дарежливо кон сите! Ова ќе биде година на луѓе кои се верни, одговорни и насочени кон целта.

 

Кучето не е едноставно суштество. Тоа ќе биде милостиво само кон оние што шират мир и хармонија околу нив, кои заслужуваат почит и доверба, кои им помагаат на другите.

 

Кучето ја цени директноста и соочувањето со проблеми. Секој од нас ќе чувствува позитивно влијание во 2018 година. За многумина, оваа година ќе стане почетна точка за нов, мирен и среќен период.

 

Па што може секој од нас да очекува?

 

Видете кој знак сте според кинескиот хороскоп во табелата подоле, и порчитајте што ќе ве очекува во новата година.

 

Untitled3

 

Оние кои се родени во знакот на куче, змија, глушец и свиња:

 

Подгответе се! За вас 2018 та ќе биде многу среќна. Вашите желби ќе почнат да се реализираат веднаш, во првите месеци од 2018 година.

Оваа година е многу поволна за нови почетоци, наоѓање на нова работа и сè ново. Во оваа година, пробајте буквално сè ново.

 

Оние кои се родени во знакот на зајак, бик (бивол) и мајмун:

 

Ова ќе биде стабилна и мирна година за вас. Уживајте во секоја секунда. Ќе има многу мали, пријатни изненадувања, и големи позитивни промени се можни како нормален резултат на стабилен раст. Само направете го она што мислите дека е важно и годината навистина ќе ви биде прекрасна.

 

Оние кои се родени во знакот на петел, тигар и змеј:

 

Кучето не може да ви вети дека се ќе биде многу лесно и едноставно оваа година. Но, сето она што го правите оваа година ќе ја постави основата за позитивен период во вашиот живот.

Оваа година ќе го искусите чистењето, но не грижете се, тоа што нешто или некој од вашиот живот одеднаш се менува до непрепознатливост е одговорот на вашата молитва “спаси не од злото”.

 

Оние кои се родени во знакот на овен и коњ:

 

Можете да го извлечете најдоброто од оваа година. Вие подобро од сите сфаќате дека животот мора да живее во полна пареа, ако околностите дозволуваат.

Не пропуштајте ниту една од можностите што кучето толку великодушно ви ги дава оваа година.

 

 

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: