Рецепти
РЕЦЕПТ НА ДЕНОТ
Банана лепче Ана Ристеска

Ова е една од оние ужинки со кои нема да се чувствувате виновно ако изедете повеќе од едно парче. Бонус е што подготовката е мноогу едноставна и можете да го спремите за 10 минути, досадниот дел е чекањето додека се испече, но ако сте како мене и уживате во добри здрави БЛАГИ рецепти, се исплати 🙂

0 / 5
погледни го целиот рецепт


СОРТИРАЈ ПО

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: