Состојки
Бистра зеленчукова супа Бистрата супа претставува одлично предјадење и особено важна за внесување на потребните хранливи состојки, како и за детоксикација на човековиот организам. Бистрата зеленчукова супа се препорачува токму како лек за наталожените масти во организмот. Бистрата зеленчуковата супа поседува и многубројни бенефиции: успешно ги чисти сите наталожени масти, со што ја подобрува работата на организмот, а воедно го чисти и од наталожените токсини. Исто така, претставува лесна и вкусна состојка во секојдневната исхрана која се препорачува за баланс во организмот. Имено, супата се послужува топла, меѓутоа во некои предели луѓето имаат навика да ја консумираат и ладна која е еднакво вкусна и корисна.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: