Состојки
Кашкавал Кашкавал е специфичен вид тврдо, жолто сирење кое може да биде овчо или кравјо. Поточно во балкансите предели поимот кашкавал се однесува на сите сирења кои не се бели сирења. Претставува традиционален млечен деликатес кој совршено се сложува со многу рецепти во македонската кујна. Кашкавалот може да се консумира свеж или во похувана форма.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: