Состојки
Масло Масло или зејтин претставува неопходна состојка за готвење во кујната. Маслото за јадење во просек содржи 55 грама полинезаситени масни киселини, 34 грама мононезаситени масни киселини и 11 грама заситени масни киселини во 100 грама производ.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: