Состојки
Сол Солта е најважен извор на јод, кој се внесува преку храната. Сепак со солта треба да се внимава, бидејќи колку и да е вкусна, солената хранае тивок непријател на човекот. Најголема дневна препорачана количина на сол е околу една кафена лажичка.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: