Состојки
Еурокрем Еурокремот е позната блага намирница што се користи многу во нашите предели и се јаде сурова со леб или пак во кулинарството како состојка за благи рецепти, торти и колачи. Едната половина на еурокремот е со кафена боја и се состои од лешници и какао, другата половина е со бела боја со вкус на ванила.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: