Состојки
Лук во прав Лук во прав претставува мелен лук кој ги има сите карактеристики и арома на свеж лук. Неговата употреба е разновидна: се користи како зачин во подготвување на ладни јадења, како салатен прелив, мајонез, бифтек и слично. Освен лук, содржи исто така и мал процент на целер и сулфити.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: