Состојки
Моцарела сирење Овој вид сирење е исклучително богат со протеини, минерали (цинк, магнезиум, фосфор) и витамини (А, Б2, Б12, D и РР). Не треба да се занемарува и високата содржина на калциум, кој игра важна улога во голем број процеси кои се случуваат во човечкиот организам, како и присуството на живи млечни ферменти. Моцарелата е производ, чие присуство е важно во секојдневното мени.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: