Состојки
Ванила стапче Ванилата стапчињата се одлична замена на екстрактот од ванила и се често користена состојка во кујната како додаток за подготовка на јадења и десерти, но и за пијалаци. Ванила стапчињата се совршен избор за ароматизирано кафе, ликер или домашен сладолед, колач и торта. Имено, се работи за навистина примамлива состојка поради егзотичниот, благ вкус и опојниот мирис што дава специфичен шмек на храната. Тоа е комбинација која додава сензуална димензија и на благи и на солени јадења и десерти.  
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: