Состојки
Маргарин Маргарин по дефиниција е емулзија од вода во масло добиена со мешање и кристализација на семе на течни растителни масла и тешки тропски растителни масти. Маргаринот кој е во продажба е збогатен со витамини, главно Е, А и Д, не содржи холестерол, ниту транс масни киселини, содржи оптимален сооднос на црно-бело и полинезаситени масни киселини и се произведува од внимателно одбрани високо квалитетни суровини.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: