Состојки
Посен маргарин Маргарин по дефиниција е емулзија од вода во масло добиена со мешање и кристализација на семе на течни растителни масла и тешки тропски растителни масти. Маргаринот кој е во продажба е збогатен со витамини, главно Е, А и Д, не содржи холестерол, ниту транс масни киселини, содржи оптимален сооднос на црно-бело и полинезаситени масни киселини и се произведува од внимателно одбрани високо квалитетни суровини.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: