Состојки
Крем сирење Крем сирење е млечен производ изработен од хомогенизирано, пастеризирано млеко. Има кремаста структура и вкус на свежо сирење. Служи за подготовка на разни видови слатки и солени јадења и сосови.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: