Состојки
Суво грозје Сувото грозје можеби не делува спектакуларно, но здравствените предности кои ги нудат се огромни. Содржи многу хранливи материи и минерали кои нудат олеснување при многу физички проблеми, вклучително и гастроинатестинални тегоби, артритис, камен бо бубрег, болести на срцето, анемија и слично. Ова се шест главни здравствени бенефити: 1.Го подобрува сексуалното здравје 2.Спречува рак 3.Ја подобрува дигестијата 4.Го подобрува здравјето на коските и забите 5.Не снабдува со енергија 6.Го подобрува имунитетот
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Најави се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да: