Рецепти
Сендвич Пролет Ана Ристеска

Лесен брз рецепт

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Леб(2 Парчиња)

Путер(1 Кафена лажица)

Марула(2 Листови)

Домат(1 )

Јајце(1 )

Свежи шампињони(1 Супена лажица)

Сенф(1 Кафена лажица)

Кечап(1 Кафена лажица)

ПОДГОТОВКА

За овој рецепт се потребни помалку од 10 минути

  1. Двете парчиња леб ги мачкате со путер и ги ставате на тост да се испечат и да бидат крцкави.
  2. Врз едната кришка леб ги редите сите состојки: лист марула, домат, пржено јајце на око, неколку печурки и ставете одозгора сенф и кечап.
  3. Наредете ја на крај и другата кришка леб и уживајте во сендвичот.
Овошен киноа појадок
Смути од јапонски јаболки и круши
Смути со киви и банани
Лате со јаболко и цимет
Утринска каша од овес и чиа
Смути од круши и ванила
Растурен омлет со печурки и со гауда
Сок од моркови и ѓумбир
Салата со спанаќ, туна и јајца
Омлет со пршут и фета
Смути од тиква
Смути со смокви
Домашен пудинг од вишни и капини
Омлет со спанаќ и шунка
Тост со јајца и песто сос
Смути со авокадо и малини
Смути со кафе и овошје
Овесно смути со праски
Сендвичи со туна и сос од маслинки
Овошно фрапе
Чиа пудинг со праски
Коктел виски соур
Оризова каша
Пица сендвич со авокадо
Смути од јаболко и овес
Каипироска коктел со јагоди
Летен овошен коктел
Летно смути
Мохито
Шпагети во сос од туна

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: