Состојки
Доматен сос Сос од домати се однесува на било кој од многу големиот број на сосови направени главно од домати. Сосовите од домати се користат како за месо така и за зеленчук, но тие се можеби најдобро познати како сосови за тестенини. Доматите имаат богат вкус, високо ликвидна содржина, многу мека текстура која лесно се распаѓа, како и состав кој може да се згусне кога тие се готват.
Со оваа состојка може да ги приготвите следниве рецепти
ПРИКАЖИ ПОВЕЌЕ
 

Регистрирај се

Направи свој кориснички профил

Изјавувам дека горните податоци се точни и ги прифаќам условите за користење и Политиката на заштита на лични податоци на веб страницата moemeni.mk.

Регистрирај се со Фејсбук

Како регистриран корисник ќе можете да:

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: