Рецепти
Топол џин со портокал Ана Ристеска

Зимски сладок коктел кој е одличен за вечерна собиранка со најблиските

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Џин(350 Милилитар)

Сок од портокал(350 Милилитар)

Свеж сок од лимон(1 )

Кафеав шеќер(1 Кафена лажица)

Цимет(1/2 Кафена лажица)

Парчиња портокал(од 1 )

Ананас(2 круга )

Мед(2 Кафени лажици)

ПОДГОТОВКА

Овој рецепт се подготвува за помалку од 30 минути

  1. Ставете ги сите состојки во тенџере и кога течноста ќе почне да врие намалете ја температурата и оставете да врие уште 20 минути.
Јафа бомбици
Банана лепче
Овошен киноа појадок
Сиров чоколаден тарт
Кремаста паста со печурки без масло
Овесни палачинки со банана
Банана залчиња
Туна ќофтиња
Ванила бомбици
Здрава проја со тиквички
Колачиња со банана и урми
Посни колачи со локум
Пуслици со ореви
Баклава со јаболки
Шеќерни прженки
Пилешки дроб и срца
Салата со соја и шампињони
Шарена обланда
Бомбици со суви кајсии и со лешници
Рибја чорба од пастрмка (посно)
Смути од јапонски јаболки и круши
Торта со јаболки и бисквити
Ролат од локум (посно)
Пиле печено во млеко
Манџа со џигер
Посни медени колачи
Динстани јунешки ребра
Овесни колачиња
Тартуфи со суви сливи
Евтин колач со јаболко (посно)

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: