Рецепти
Намаз со рен Ана Ѓорова

Намазот послужете го со погачки од сирење и месо или со уштипци

ТИП НА РЕЦЕПТ

ТИП НА КУЈНА

КОМПЛЕКСНОСТ

СЕРВИРАЊЕ

ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА


0 / 5
СОСТОЈКИ Конвертор

Младо кравјо сирење(1 Чаша)

Рен(1 корен )

Јајце(1 )

Масло(2 Кафени лажици)

Бибер

Сол

ПОДГОТОВКА

За овој рецепт се потребни помалку од 10 минути

  1. Коренот од рен излупете го и ситно изрендајте го.
  2. Јајцето сварете го и исечкајте го на ситни коцкички.
  3. Јајцето и ренот измешајте ги со кравјото сирење кое претходно го испасиравте со две кафени лажици масло.
  4. Намазот посолете го и додајте бибер по вкус.
Овесни палачинки со банана
Салата со соја и шампињони
Чоколаден чиа пудинг со портокал
Чај со јаболко
Пица од карфиол
Смути со калинки
Печен карфиол со сладок компир
Салата со карфиол и маслинки
Чиа пудинг со банани
Смути во чинија со шумско овошје
Бурито со мешано месо
Брза салата од брокула
Смути од ѓумбир и круши
Есенско смути
Свинско месо со бел сос
Вафли со боровинки
Мини палачинки со спанаќ
Ориз со печурки
Риба со жалфија
Овесно смути со кафе
Намаз од рукола
Смути со киви и шумско овошје
Шејк со јаболко
Пилешко на индиски начин
Тортелини со спанаќ и брокула
Пире од карфиол
Алжирски солени палачинки
Тахини (сос од сусам)
Намаз од сладок компир и куркума
Детокс смути со ѓумбир и зелено јаболко

Остави коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. *

*

 
User registration is not enabled

Најави се

Како регистриран корисник ќе можете да: